No Image Available

Feitenkennis

- 10 redenen waarom we een verkeerd beeld van de wereld hebben en waarom het beter gaat dan je denkt
€5.99
 Bindwijze: E-book, Hardcover, Kobo Plus, Luisterboek, Paperback  Schrijver: Hans Rosling  Uitgever: Spectrum  Goodreads: 4,36  Releasedatum: 5 april 2018  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Anna Rosling Rönnelund  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– Feitenkennis van de Zweedse arts en hoogleraar Hans Rosling is volgens Goodreads lezers een van de beste Scandinavische non-fictie boeken alle tijden.

Op eenvoudige vragen over wereldwijde trends geven we systematisch de verkeerde antwoorden. In Feitenkennis legt hoogleraar Internationale Gezondheid en wereldfenomeen Hans Rosling uit waarom dit gebeurt. Hij presenteert daarbij tien redenen en komt zo met een radicaal nieuwe verklaring.

Ons probleem is dat we niet weten wat we niet weten, en dat zelfs onze gissingen gebaseerd zijn op vooroordelen. Het blijkt dat onze wereld in een veel betere staat verkeert dan we denken.

Feitenkennis zit boordevol anekdotes, aangrijpende verhalen en Roslings kenmerkende grafieken. Het is een inspirerend, onthullend en essentieel boek dat de manier waarop je de wereld ziet compleet zal veranderen.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Feitenkennis?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt dit boek van lezers een score van liefst 4,36 sterren op een vijfpuntsschaal.

Het boek is door bijna tweehonderdduizend lezers beoordeeld. Daarmee staat dit Zweedse non-fictie boek hoog in de lijst van best beoordeelde Scandinavische non-fictie boeken.

Over de hele wereld kon dit baanbrekende boek op positieve recensies rekenen:

“Een van de belangrijkste boeken die ik ooit heb gelezen – een onmisbare handleiding voor helder denken over de wereld.”
– Bill Gates

‘”Iedereen zou dit boek moeten lezen.” 
– de Volkskrant

“Feitenkennis zorgt ervoor dat je zowel meer realistisch als meer hoopvol naar de wereld kijkt. Een geweldig en belangrijk boek.”
Ionica Smeets

“Zijn laatste boek over denkfouten zou iedereen moeten lezen.”
– Martijn van Calmthout

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Op zoek naar meer Zweedse non-fictie boeken? Neem dan een kijkje op de Zweedse schrijvers pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Feitenkennis Hans Rosling
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Hans Rosling


 Terug