No Image Available

De Romein

€18.95
 Bindwijze: Hardcover  Schrijver: Mika Waltari  Uitgever: Van Holkema & Warendorf  Goodreads: 4,09  Releasedatum: 1 januari 1964  Land: Finland  Taal: Nederlands  Translator: Dolf Koning  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– De Romein van Mika Waltari is een van de beste Finse romans ooit geschreven volgens Goodreads lezers.

De memoires van Minutus Launsus Manilianus, die het insigne van een triomf heeft gewonnen, die de rang van consul heeft, die voorzitter is van het priestercollegium van de god Vespasianus en lid van de Romeinse senaat.

De Romein is een prachtige reconstructie van lang geleden, de Romeinse wereld in de tijd van de keizers Claudius en Nero. Het is het verhaal van Minutus, van adellijke afkomst, hij dient de regering en reist wijd door het rijk, van zijn huis in Antiochië tot de zetel van de wereldmacht, Rome.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor De Romein van Mika Waltari?

Dit boek wordt hoog gewaardeerd door lezers op Goodreads. De Romein krijgt daar een score van 4,09 sterren op een vijfpuntsschaal. Meer dan duizend lezers beoordeelden het boek daar.

Met deze score is dit Sinuhe de Egyptenaar een van de beste Finse romans ooit geschreven. In de top tien staat verder een ander boek van Waltari:  Sinuhe De Egyptenaar.

Dat boek van Mika Waltari is tot op heden de enige Finse roman die ooit verfilmd is tot Hollywood-film.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

romein mika waltari
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Finse boeken

Over de schrijver

Other Books By - Mika Waltari


 Terug