No Image Available

Rönning & Stilton 4: Wiegelied

- Het vierde deel in de Rönning & Stilton reeks
€7.99
 Series: Rönning & Stilton  Schrijver: Cilla & Rolf Börjlind  Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers  Goodreads: 4,09  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Corry van Bree  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– Rönning & Stilton 4: Wiegelied’ is het vierde deel in de Rönning & Stilton reeks van Cilla en Rolf Börjlind.

Op een nacht vindt de dakloze Muriel een huilend meisje midden in het centrum van Stockholm. Ze heet Folami en is een vluchtelinge. Muriel neemt het kind onder haar hoede en brengt het naar haar tijdelijke onderkomen.

Elders, in Småland, wordt een graf ontdekt met daarin het lichaam van een jongen wiens keel is doorgesneden. Het team van commissaris Mette Olsäter, met daarin de jonge rechercheur Olivia Rönning, gaat naar de plaats delict om de moord te onderzoeken. In de buurt van het graf wordt een mes gevonden met een inscriptie die erop wijst dat de jongen het slachtoffer is van een Roemeense criminele organisatie.

Tom Stilton biedt zijn hulp aan bij het onderzoek en wordt samen met Olivia naar Boekarest gestuurd om te achterhalen wie de jongen en zijn moordenaars kunnen zijn. Ze komen een verdachte organisatie op het spoor. Hun onderzoek blijft echter niet onopgemerkt en algauw verkeren ze in levensgevaar.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Rönning & Stilton 4: Wiegelied?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt ‘Wiegelied‘ een score van 4,09 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door meer dan 2400 lezers beoordeeld. Met deze score is Rönning & Stilton 4 een van de beste Scandinavische thrillers ooit. De gebruikelijke score voor een thriller ligt tussen de 3.5 en 4 sterren.

Ook in de pers kan dit boek op positieve recensies rekenen:

‘Een stevig plot, verhaallijnen die feilloos samenkomen, een meeslepende schrijfstijl en hoofdpersonen van wie je gaat houden.’ 
– VN Detective & Thrillergids

Kan je Rönning & Stilton 4 ook los lezen?

Alle delen in de Rönning & Stilton reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Heb jij dit boek al gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rönning & Stilton 4: Wiegelied van Cilla en Rolf Börjlind
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Cilla & Rolf Börjlind


 Terug