No Image Available

Het Zweedse lot 2 – Een nieuw leven

- Deel 2 van Het Zweedse lot
€13.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: Het Zweedse lot  Schrijver: Katarina Widholm  Uitgever: Boekerij  Goodreads: 3,67  Releasedatum: 11 september 2024  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Danielle Stensen  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– ‘Het Zweedse lot 2 – Een nieuw leven’ is het tweede deel in een trilogie van de  Zweedse schrijfster Katarina Widholm. Het boek wordt aangeprezen als een voltreffer voor liefhebbers van Corina Bomann.

De Tweede Wereldoorlog is uitgebroken in Europa en Zweden verkeert in opperste staat van paraatheid. Mannen worden opgeroepen om te vechten, brandstof en boodschappen worden gerantsoeneerd en de straten van de grote steden blijven onverlicht.

Betty is getrouwd en heeft een jonge dochter. Ze mist de vader van haar kind, de Joodse Martin Fischer, die noodgedwongen moest onderduiken. Betty is ongelukkig in haar huwelijk en haar man heeft een groot probleem dat uiteindelijk hun ondergang dreigt te worden.

Op het moment dat ze haar huis dreigt te verliezen, lijkt niets het leven kleur te geven. Totdat een nieuwe vriend denkt dat hij Martin voor Betty kan opsporen. Zal de hereniging alles zijn waar ze op hoopte of liggen de zaken veel ingewikkelder dan ze ooit had kunnen bedenken?

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Het Zweedse lot 2 – Een nieuw leven?

Een nieuw leven kreeg op lezersrecensieplatform Goodreads  een score van 3,67 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan 1.500 lezers beoordeeld.

Ook in de pers kon Met hart en ziel in Scandinavië op positieve reacties rekenen:

“Een nieuw leven is een gecompliceerder verhaal dan deel 1, maar juist daarom minstens zo interessant. De hiërarchieën blijven bestaan, maar verschillende relaties veranderen fundamenteel. Soms is het verdrietig als dingen niet lopen als gepland, maar soms pakt het juist goed uit.”
– DN

“Het is duidelijk dat Katarina Widholm belezen is en net als bij haar debuutroman geeft ze een goed blijk van haar grote schtijftalent.”
– BTJ

Kan je dit boek ook los lezen?

Alle boeken uit de trilogie kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Door te beginnen met het eerste deel in de reeks, krijg je wel meer achtergrondinformatie over de karakters, wat het leesplezier vergroot.

Dit zijn alle tot nu toe verschenen delen in de Zweedse lot reeks:

  1. Het Zweedse lot 1 – Met hart en ziel
  2. Het Zweedse lot 2 – Een nieuw leven

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Het Zweedse lot 2 Een nieuwe leven van Katarina Widholm
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Katarina Widholm


 Terug