No Image Available

Zwart IJs 1 – Ik zie je

- Het eerste deel in de Zwart IJs reeks
€7.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: Zwart IJs  Schrijver: Yrsa Sigurdardottir  Uitgever: Cargo  Releasedatum: 14 september 2023  Land: IJsland  Taal: Nederlands  Translator: Willemien Werkman  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– ‘In Zwart IJs 1 – Ik zie je’ start op een koude winteravond wanneer een verontruste buurman aanlöopt bij een huis aan het afgelegen fjord Hvalfjörđur. Hij heeft al meer dan een week niets gezien of gehoord van het gezin dat daar woont, telefoontjes worden niet beantwoord. Zijn angst wordt werkelijkheid als hij de deur weet te openen en binnen een gruwelijk tafereel aantreft.

Politieman Týr en forensisch patholoog Idunn leiden het onderzoek naar de moord op de gezinsleden, waarbij al snel duidelijk wordt dat de familie vreselijke geheimen met zich meedroeg. Met hulp van de jonge politievrouw Karólina wordt een doos van Pandora geopend, die hen ook confronteert met zaken uit hun eigen verleden.

Je bestelt het boek eenvoudig via bovenstaande groene knoppen.

Recensies Zwart IJs 1 – Ik zie je

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt deze thriller een score van 3,89 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd daar door bijna duizend lezers beoordeeld.

Ook in de pers kon dit boek rekenen op lovende recensies:

“Yrsa houdt de spanning er voortdurend in.”
– de Volkskrant

“Yrsa neemt je mee in een wereld van angstaanjagende geheimen.”
– Karin Slaughter

Schrijfster Yrsa Sigurðardóttir is een veelvoudig bekroonde IJslandse bestsellerauteur. Sinds haar debuut schreef ze meer dan vijftien thrillers, die in ruim dertig landen vertaald zijn.

Heb jij dit boek al gelezen? Laat lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Meer IJslandse boeken vind je op onze IJslandse schrijvers pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zwart IJs 1 - Ik zie je Yrsa Sigurdardottir
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - IJslandse boeken

Over de schrijver


 Terug