No Image Available

Winterverhalen

€23.50
 Bindwijze: Hardcover  Schrijver: Ingvild H. Rishøi  Uitgever: Koppernik  Goodreads: 4,28  Releasedatum: 26 oktober 2023  Land: Noorwegen  Taal: Nederlands  Translator: Liesbeth Huijer  Bestel bij Bol  Bestel bij Libris  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

Winterverhalen van Ingvild H. Rishøi is volgens lezers op Goodreads een van de beste Noorse boeken aller tijden.

Winterverhalen bestaat uit drie novellen over persoonlijke veerkracht in tijden van tegenspoed, over mensen die hun weg proberen te vinden in een wereld van armoede en onzekerheid.

We ontmoeten een tiener die op de vlucht is voor de sociale dienst met haar jongere broer en zusje, een jonge alleenstaande moeder die moeite heeft om voor haar dochter te zorgen, en een ex-gevangene die probeert persoonlijke tekortkomingen te overwinnen en een relatie met zijn zoon op te bouwen.

Voortgedreven door een diepe behoefte om relaties met dierbaren te beschermen, struikelen en vallen de personages van Ingvild H. Rishøi en krabbelen weer overeind.

Deze verhalen illustreren hoe kleine overwinningen en onverwachte sympathie van vreemden een grote impact op ons kunnen hebben. In een tijd waarin de scepsis en het wantrouwen tussen mensen toeneemt, herinneren deze verhalen ons aan de menselijkheid die ons allemaal verenigt.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Winterverhalen?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Winterverhalen een score van 4,28 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door meer dan tweeduizend gebruikers beoordeeld.

De Zweedse krant Svenska Dagbladet noemde Winterverhalen ‘keigoed’ en Rishøi ‘waanzinnig getalenteerd’. Een andere Zweedse krant noemt het boek een ‘sociaal realistisch, moreel conflict voor onze tijd. Eenvoudig maar aangrijpend.’

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Winterverhalen
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Noorse boeken

Over de schrijver


 Terug