No Image Available

Vragen die ik kreeg over de Holocaust

€9.99
 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Luisterboek, Paperback  Schrijver: Hédi Fried  Uitgever: Atlas Contact  Goodreads: 4,31  Releasedatum: 20 augustus 2018  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Geri de Boer  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– Vragen die ik kreeg over de Holocaust is volgens Goodreads lezers een van de beste Scandinavische non-fictie boeken aller tijden. Een boek van de Holocaust overlever Hédi Fried.

In ‘Vragen die ik kreeg over de Holocaust’ beantwoordt Auschwitz-overlevende Hédi Fried vragen die ze kreeg over de Jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog. In ‘Vragen die ik kreeg over de Holocaust’ beantwoordt Auschwitz-overlevende Hédi Fried vragen die ze kreeg over de Jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Fried reist al ruim dertig jaar langs middelbare scholen en universiteiten om over de Holocaust, antisemitisme en racisme te vertellen. In dit belangrijke boek beantwoordt ze de vragen die haar gesteld werden en die haar het meest bij zijn gebleven. Op openhartige, indringende en levenslustige wijze vertelt Fried over de dag dat haar familie werd gedeporteerd uit haar geboortedorp, over de tijd in het kamp en het leven daarna.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Vragen die ik kreeg over de Holocaust over?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt dit boek van lezers een score van liefst 4,31 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan tweeduizend lezers beoordeeld. Daarmee staat dit Zweedse non-fictie boek bovenaan de lijst van best beoordeelde Scandinavische non-fictie boeken.

Ook in de pers en uitgeverswereld kon dit boek op positieve recensies rekenen:

“Een boek om van te houden. Schitterend in al zijn eenvoud.”
– Corren

“Vlijmscherp. Een klassieker.”
Dagens Nyheter

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Op zoek naar meer Zweedse non-fictie boeken? Neem dan een kijkje op de Zweedse schrijvers pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vragen die ik kreeg over de holocaust hedi fried
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver


 Terug