No Image Available

Ugly Girls

- Het eerste deel uit de Ugly Girls reeks
€16.99
 Bindwijze: Paperback  Series: Ugly Girls  Schrijver: Lisa Bjarbö, Johanna Lindbäck & Sara Ohlsson  Leeftijd: Vanaf 13 jaar  Goodreads: 3,41  Releasedatum: 3 april 2024  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Lammie Post  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

Ugly Girls is het het eerste deel van een bestseller-trilogie, geschreven door Zwedens meest prominente Young Adult-auteurs.

Als Tilde ontdekt dat haar slechte schoolfoto op een Instagram-account staat dat Ugly Girls heet, schrikt ze enorm. Ze heeft zichzelf nooit als lelijk beschouwd, maar nu ze het vierde meisje van haar school is wier foto is geplaatst, gaat ze aan zichzelf twijfelen.

Hoewel de meeste scholieren er eerst om moeten lachen, duurt het niet lang voordat alle meisjes bang zijn om het volgende slachtoffer te worden.

Tilde, Eleni en Jasmine zitten in dezelfde klas, maar praten nauwelijks met elkaar. Tilde is zeer uitgesproken, Eleni observerend en op zichzelf, en Jasmine populair en snel verveeld. Toch besluiten ze samen te werken. Iemand moet toch die rotzak achter Ugly Girls vinden?

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Ugly Girls?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt dit boek een score van 3,41 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door meer dan duizend lezers beoordeeld.

In de Zweedse pers waren de reacties op dit eerste boek uit een trilogie overwegend positief:

“Ugly Girls is duidelijk een van de absoluut beste jeugdboeken van het jaar en gelukkig is dit pas het eerste boek in een komende trilogie.”
– Barnboksbloggen

“Ugly Girls is niet alleen een heel goed jeugdboek dat laat zien hoe het is om naar de middelbare school te gaan, maar bevat ook spanning, girlpower en interessante karakters!”
– Agnesbokblogg

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Meer leuke boeken uit Zweden vind je op de Zweedse schrijvers pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ugly Girls Lisa Bjärbo Johanna Lindbäck Sara Ohlsson
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver


 Terug