No Image Available

Tim – De officiële biografie van Avicii

€9.99
 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Paperback  Schrijver: Måns Mosseson  Uitgever: Kosmos Uitgevers  Goodreads: 4,30  Releasedatum: 16 november 2021  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Danielle Stensen  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– Tim – De officiële biografie van Avicii is volgens Goodreads lezers een van de beste Scandinavische non-fictie boek aller tijden. Dit boek van Måns Mosesson verhaalt over het tragische leven van de wereldberoemde DJ Avicii die in 2018 een einde aan zijn leven maakte.

Tim Bergling, beter bekend als dj Avicii, was geliefd en wereldberoemd, maar werd ook geplaagd door psychische problemen. Dit is Tims officiële biografie.

‘Tim’ is de intieme en officiële biografie van Avicii. Tim Bergling was een zeer succesvolle dj en producer, maar ook een introverte jongen die moeilijk om kon gaan met zijn wereldwijde succes. Zijn mentale en fysieke problemen hadden het einde van zijn leven tot gevolg. Onderzoeksjournalist Måns Mosesson schetst, door middel van interviews met Tims familie, vrienden en collega’s uit de muziekindustrie een eerlijk en aangrijpend beeld van Tim en zijn zoektocht in het leven.

‘Tim’ is een aangrijpend verhaal over je weg vinden in het leven, terwijl je op jonge leeftijd te maken hebt met stress, depressie, angst, megasucces, roem en verslaving.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Tim – De officiële biografie van Avicii?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt dit boek van lezers een score van liefst 4,3 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan drieduizend lezers beoordeeld. Daarmee staat dit Zweedse non-fictie boek bovenaan de lijst van best beoordeelde Scandinavische non-fictie boeken.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Op zoek naar meer Zweedse non-fictie boeken? Neem dan een kijkje op de Zweedse schrijvers pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

tim de officiele biografie van avicii mans mosesson
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver


 Terug