No Image Available

Spelen met vuur

€13.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Schrijver: Lina Bengtsdotter  Uitgever: HarperCollins  Releasedatum: 16 januari 2024  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Bianca Cornelissen  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Spelen met vuur is een spannende thriller van de Zweedse schrijfster Lina Bengtsdotter.

Na een wanhopig telefoontje van haar jeugdvriendin Katja wordt Vega gedwongen terug te keren naar Silverbro, het dorpje waar ze opgroeide. De meisjes waren onafscheidelijk: Katja worstelde met haar familie, die steeds meer uit elkaar viel, en Vega met de leegte die haar overleden moeder achterliet. Maar een schokkende gebeurtenis dreef hen definitief uit elkaar.

Wanneer Vega uiteindelijk aankomt in Silverbro, blijkt Katja spoorloos. Dat doet haar onvermijdelijk denken aan Katja’s tante, die meer dan dertig jaar geleden verdween en nooit is teruggevonden. Is het toeval of hebben de twee verdwijningen met elkaar te maken? Zal Vega haar vriendin vinden voordat het te laat is? Of zal het duistere geheim, dat Vega’s leven dreigt te vernietigen, uiteindelijk aan het licht komen?

Je bestelt dit boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.?

Wat zijn de recensies voor Spelen met vuur?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt dit boek van lezers een score van 3,30 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door bijna tweehonderd mensen beoordeeld.

Over deze schrijfster zei thriller-koningin Camilla Läckberg eerder:

“Door de donkere humor, fascinerende personages en voortreffelijke schrijfstijl staat je met Lina Bengtsdotter boeken altijd veel schrijfplezier te wachten.”
– Camilla Läckberg

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Op zoek naar meer Zweedse thrillers? Neem dan een kijkje op onze Zweedse schrijvers boeken pagina voor de beste en nieuwste spannende boeken uit Zweden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Spelen met vuur
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver


 Terug