No Image Available

Samen op weg

€19.99
 Bindwijze: Hardcover  Schrijver: Kristin Roskifte  Leeftijd: Vanaf 6 jaar  Uitgever: Lannoo  Releasedatum: 17 januari 2024  Land: Noorwegen  Taal: Nederlands  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Samen op weg van de Noorse schrijfster Kristin Roskifte is een voorlees- en kijkboek over dromen, plannen maken en elkaar ontmoeten.

Hoera dat de wereld divers is! In dit boek volgen we mensen op kleine en grote reizen, in het dagelijks leven en in het leven. We krijgen te zien wie elkaars pad kruist en waar deze ontmoetingen toe kunnen leiden. Wanneer mensen elkaar ontmoeten en samenwerken, ontstaat er hoop op een betere toekomst.

Roskifte is een bekroond kinderboeken schrijfster en illustrator en bracht tot op heden al zeven prentenboeken uit. In 2019 won ze de prijs van de Nordic Council voor kinder- en jeugdliteratuur voor haar boek ‘Iedereen telt’.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Samen op weg?

Er zijn nog geen recensies voor dit boek.

Dit boek is een vrijstaand vervolg op het boek ‘Iedereen telt mee’, dat werd bekroond met de kinder- en jeugdliteratuurprijs van de Nordic Council en werd vertaald in meer dan 40 talen.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Op onze Noorse schrijvers pagina vind je meer Noorse kinderboeken.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

samen op weg kristin roskifte
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Noorse boeken

Over de schrijver


 Terug