No Image Available

Momenten voor de eeuwigheid

€6.49
 Bindwijze: E-book, Hardcover, Kobo Plus  Schrijver: Kjersti Anfinnsen  Uitgever: Ambo Anthos  Goodreads: 3,92  Releasedatum: 8 november 2023  Land: Noorwegen  Taal: Nederlands  Bestel bij Bol  Bestel bij Libris  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– Momenten voor de eeuwigheid is de winnaar van de Havmann-prijs 2020 en genomineerd voor de Europese Unie Prijs voor Literatuur 2022.

Birgitte is een bijna negentigjarige vrouw die alleen in een appartement in Parijs woont. Al haar vrienden zijn inmiddels overleden en Birgitte, gevangen in een lichaam dat steeds minder kan, overdenkt haar leven.

Ze heeft een succesvolle carrière als chirurg achter de rug in een wereld gedomineerd door mannen, waardoor ze geen tijd heeft gehad een gezin te stichten.

Af en toe skypet ze met haar zus in Noorwegen en zo wordt ze herinnerd aan het leven dat ze had kunnen leiden. Anfinnsen vertelt vlijmscherp en met humor hoe Birgitte probeert in het reine te komen met haar daadwerkelijke leven.

Ze blijft hopen op de liefde, en wanneer ze online Javiér ontmoet, lijkt ze nog een kans te krijgen.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Momenten voor de eeuwigheid?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Momenten voor de eeuwigheid een score van 3,92 sterren op een vijfpuntsschaal. Daarmee behoort het tot de betere Noorse boeken.

In Noorwegen is het boek ook goed ontvangen. Daar komt recensent Jan Askelund van Aftenbladet tot de conclusie dat Anfinnsen ‘hard en teder’ is voor haar hoofdpersoon in een roman die hij als geweldig beoordeeld.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Momenten voor de eeuwigheid
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Noorse boeken

Over de schrijver


 Terug