No Image Available

Mio, mijn Mio

€24.70
 Bindwijze: Hardcover, Paperback  Schrijver: Astrid Lindgren  Leeftijd: Vanaf 8 jaar  Uitgever: Ploegsma  Goodreads: 4,11  Releasedatum: 1 januari 1954  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Vertaler: Johan Egerkrans  Translator: Saskia Ferwerda  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Mio, mijn Mio is een van de bekendste en beste kinderboeken van Astrid Lindgren. Deze wonderschone klassieker voor 8+ is nu voor het eerst volledig in kleur geïllustreerd.

Aan de koning van Het land in de Verte. Degene die je zo lang hebt gezocht, is op weg. Hij reist door dag en door nacht, en hij draagt in zijn hand het teken, de gouden appel.
Ik begreep er geen woord van. Maar ik werd zo wonderlijk koud over mijn hele lichaam. Ik haastte me de kaart in de brievenbus te stoppen. Wie was het, die door dag en door nacht reisde? En wie droeg er een gouden appel in zijn hand? Toen keek ik toevallig naar de appel die ik van tante Lundin had gekregen. En de appel was van goud…
Je bestelt het boek eenvoudig via de groene knoppen hierboven.

Wat zijn de recensies voor Mio, mijn Mio

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt deze thriller van lezers een score van 4,11 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan dertienduizend lezers beoordeeld.

Ook recensenten waaronder van deze site zijn enthousiast:

“Het is een prachtig boek dat nog dieper in de emotie van kind en volwassenen graaft dan welk Astrid Lindgren verhaal dan ook. Kinderen zullen meegesleept worden in dit spannende avontuur. Het is een prachtig, meeslepend, ontroerend en een beetje droevig boek en bovenal een verhaal dat je lang bijblijft. Mio, mijn Mio is misschien wel het beste verhaal dat Astrid Lindgren ooit heeft geschreven.”

Mijn score: 5 sterren*****
– Bas van Brecht (Nordicdutchman.nl)


Ook andere recensenten waren bij het verschijnen van dit boek enorm onder de indruk:

“Dit is een juweeltje. Een prachtig verhaal over liefde en vriendschap en door deze liefde en vriendschap kun je het kwaad overwinnen.”
– Chicklit

“Het verhaal leest als een trein, maar de mooie zinnen maken dat je regelmatig een pas op de plaats maakt en echt geniet.”
– Kinderboekenjournaal

Heb jij dit boek al gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

mio mijn mio astrid lindgren
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Astrid Lindgren


 Terug