No Image Available

Mijn strijd 2 – Liefde

- Deel 2 in de Mijn strijd serie
€9.99
 Bindwijze: E-book, Hardcover, Paperback  Series: Mijn strijd  Schrijver: Karl Ove Knausgård  Uitgever: de Geus  Goodreads: 4,33  Releasedatum: 1 juli 2013  Land: Noorwegen  Taal: Nederlands  Translator: Marianne Molenaar  Bestel bij Bol
 Informatie:

Mijn Strijd 2, Liefde van Karl Ove Knausgård, is een van de beste Scandinavische romans ooit. Dit boek neemt de vijfde plaats in op de lijst van beste Scandinavische romans die in het Nederlands verkrijgbaar zijn.

De Mijn strijd cyclus werd een wereldwijde sensatie en stond in Noorwegen meer dan dertig weken aan de top van de bestsellerlijsten.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Waar gaat Mijn Strijd 2 Liefde over?

Liefde is het tweede deel in de autobiografische romanreeks die Karl Ove Knausgård wereldberoemd maakte.

In dit deel vertrekt Karl Ove Knausgård, nadat hij zijn vriendin verlaten heeft, eenzaam en gedeprimeerd naar Stockholm. Voor hij het weet heeft hij niet alleen de nieuwe liefde van zijn leven ontmoet, maar loopt hij door Stockholm met zijn pasgeboren dochter in de kinderwagen.

Hij lijkt geen grip te kunnen krijgen op deze nieuwe ontwikkelingen. Hij wil niets liever dan bezig zijn met het schrijven van een vervolg op zijn bejubelde debuutroman. Maar steeds wanneer hij zich daarop wil concentreren wordt hij afgeleid door verplichte familievakanties, ruzies met strijdlustige buren en de emotionele ellende die kinderfeestjes met zich meebrengen.

Wat zijn de recensies voor Mijn strijd 2 Liefde?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Liefde een score van 4,33 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door meer dan twintigduizend lezers beoordeeld.

Daarmee is dit boek een van de beste Scandinavische boeken aller tijden. Op de lijst van beste Noorse boeken staat Mijn strijd 2 op de vijfde plaats.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

mijn strijd 2 liefde
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Noorse boeken

Over de schrijver

Other Books By - Karl Ove Knausgård


 Terug