No Image Available

IJslandse moorden 4 – In nevelen gehuld

- Deel 4 in de IJslandse moorden-serie
€9.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: IJslandse moorden  Schrijver: Eva Björg Aegisdóttir  Uitgever: de Fontein Romans & Spanning  Goodreads: 3,97  Releasedatum: 1 december 2023  Land: IJsland  Taal: Nederlands  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– ‘In IJslandse moorden 4 – in nevelen gehuld’ gaat het bloedstollende verhaal verder.

Wanneer er iemand verdwijnt tijdens een familiereünie op een afgelegen schiereiland, worden de duistere geheimen van de rijke familie Snæberg blootgelegd. Deel 4 in de IJslandse moorden-serie. De familie Snæberg heeft zich verzameld voor een familiereünie in een hotel tussen de donkere lavastromen van het afgelegen schiereiland Snæfellsnes.

Petra Snæberg maakt zich zorgen over haar tienerdochter, wiens social media-activiteiten het verkeerde soort volgers aantrekt. Timmerman Tryggvi, vriend van de familie, worstelt om alcohol te vermijden omdat hij weet wat er gebeurt als hij drinkt.. Hotelmedewerkster Irma is opgetogen deze beroemde familie te ontmoeten en te observeren van dichtbij … misschien te dichtbij … Als het weer verslechtert en de alcohol vloeit, verdwijnt een van de gasten.

Komt het gevaar van buiten, of ligt het in de duistere geheimen van de familie zelf?

Recensies voor IJslandse moorden 4 – In nevelen gehuld

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze thriller een beoordeling van 3,97 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd daar door meer dan duizend lezers beoordeeld. Met deze score behoort het tot de beste IJslandse thrillers aller tijden.

Ook in de pers kan deze thriller van Eva Björg Aegisdóttir op positieve recensies rekenen:

“Aegisdóttir staat garant voor uitstekend geschreven thrillers met verrassende plotwendingen.”
VN Thrillergids

Kan je IJslandse moorden 4 los lezen?

Alle delen in de de reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Voor de optimale leeservaring is het wel aan te raden om bij deel 1 te beginnen. Zo krijg je meer achtergrondinformatie over de hoofdrolspelers.

Eerder verscheen in deze reeks ook:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IJslandse moorden 4 - In nevelen gehuld eva bjorg aegisdottir
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - IJslandse boeken

Over de schrijver

Other Books By - Eva Björg Aegisdóttir


 Terug