No Image Available

Het Zustertapijt

- Zusterklokken deel 2
€12.99
 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Luisterboek, Paperback  Series: Zusterklokken  Schrijver: Lars Mytting  Uitgever: Atlas Contact  Goodreads: 4,54  Releasedatum: 25 januari 2022  Land: Noorwegen  Taal: Nederlands  Translator: Paula Stevens  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Het Zustertapijt is volgens Goodreads lezers het beste in het Nederlands verkrijgbare Scandinavische boek aller tijden. Het is het tweede deel in de Zusterklokken trilogie van de Noorse schrijver Lars Mytting.

Zustertapijt speelt af op het Noorse platteland aan het begin van de twintigste eeuw en vertelt het verhaal van Jehans, de zoon van Astrid Hekne uit De Zusterklokken.

Het tweede deel van de ‘Zusterklokken’-trilogie van Lars Mytting, speelt zich af in 1903, 22 jaren sinds dominee Schweigaard terugkeerde naar Butangen met de pasgeboren zoon van Astrid Hekne.

Jehans is volwassen, verstoten door zijn familie, maar vastberaden iets van zijn leven te maken. Hij trekt graag de bergen in, de enige plek waar hij zich vrij voelt.

Op een ochtend schiet Jehans een immense rendierstier en ontmoet hij een Engelse jager met wie hij een sterke verbondenheid voelt.

De ontmoeting zal het leven van beiden ingrijpend veranderen en geeft Jehans de kracht om zijn lot in eigen hand te nemen.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor dit boek?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Het Zustertapijt een score van 4,54 sterren op een vijfpuntsschaal. Daarmee is het op dit moment het hoogst beoordeelde Scandinavische boek aller tijden. Logischerwijs is het  Bijna drieduizend lezers gaven hun score op het platform.

Ook de Nederlandse krant Het Dagblad van het Noorden beoordeelde dit boek hoog. Zij gaven het Zustertapijt vier sterren en verzekerden dat je het boek ‘gegarandeerd in één ruk uitleest’.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Kan je Zusterklokken deel 2 ook los lezen?

Dit boek is het tweede deel in de Zusterklokken trilogie van Lars Mytting. Alle boeken in deze reeks kunnen los van elkaar gelezen worden.

In dit nieuwe boek geeft schrijver Mytting je de benodigde informatie over de gebeurtenissen in deel 1. Voor de ultieme leeservaring is het natuurlijk wel leuk om ook het eerste deel te lezen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zustertapijt
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Noorse boeken

Over de schrijver

Other Books By - Lars Mytting


 Terug