No Image Available

Het liefdesverhaal van de eeuw

€34.70
 Bindwijze: Softcover  Schrijver: Marta Tikkanen  Goodreads: 4,31  Releasedatum: 1 januari 1978  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Rita Törnqvist-Verschuur  Bestel bij Bol
 Informatie:

Het liefdesverhaal van de eeuw is een van de hoogst beoordeelde boeken in de lijst van beste Zweedse romans aller tijden. Het boek is vertaald en uitgegeven in een twintigtal talen.

Waar gaat Het liefdesverhaal van de eeuw over?

Tikkanen schreef het boek in verzen en droeg het op aan haar man, Henrik Tikkanen. Het is ook haar eigen verhaal – dat van een vrouw die getrouwd is met een alcoholist, waar ze zich ondanks alles toch aan verbonden blijft voelen en die ze beschrijft als de liefde van haar leven. Het gaat onder andere over het effect van zijn verslaving op hun relatie en de innerlijke strijd die ze voelt.

Wat zijn de recensies voor Het liefdesverhaal van de eeuw?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt dit boek van lezers een score van liefst 4,31 sterren op een vijfpuntsschaal.

Het boek is door meer dan drieduizend lezers beoordeeld. Daarmee is Het liefdesverhaal van de eeuw een van de hoogst beoordeelde Scandinavische roman aller tijden.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Het liefdesverhaal van de eeuw
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver


 Terug