No Image Available

Het lekkerste uit Zweden kookboek

- 60 must eat gerechten
€24.99
 Bindwijze: Hardcover  Schrijver: Ingrid Hofstra  Uitgever: Fontaine uitgevers  Releasedatum: 16 januari 2024  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Bestel bij Bol
 Informatie:

Een kookboek met de zestig lekkerste gerechten uit Zweden. Met dit boek haal je de Zweedse keuken in huis.

Waar gaat Het lekkerste uit Zweden kookboek over?

De keuken van Zweden: zoveel meer dan zoet!
Het lekkerste uit Zweden is dé culinaire bucket list: als je het land wilt kennen, móét je deze gerechten maken en eten. Het boek bevat 60 recepten van zowel alom bekende Zweedse klassiekers (gehaktballetjes!) als verrassende streekgerechten, met bijbehorende foto. Ingrid Hofstra laat zien wat de keuken van het land waar ze naartoe emigreerde zo speciaal maakt.

» 60 MUST EAT GERECHTEN
» VAN ZWEEDSE FIKA TOT INGELEGDE HARING EN GROENTEN
» PRACHTIGE RECEPT- EN SFEERFOTOGRAFIE
» INFORMATIE OVER INGREDIËNTEN EN CULINAIRE TRADITIES OP FEESTDAGEN ENZ.

We kennen allemaal wel smörgåsbord (Zweedse buffettafel) en de Zweedse fika: regelmatig pauzeren met een kop koffie en iets lekkers. Om de donkere dagen optimistisch toe te treden en de eindeloze zomerdagen uitbundig te vieren, zit de Zweedse jaarkalender barstensvol culinaire feestdagen. ‘Vette Dinsdag’ wordt gevierd met overdadige roomsoezen – te vinden in elke bakkerij van Malmö tot Skellefteå. En om St. Lucia te eren, eten de Zweden zich te rond aan zwierige saffraanbroodjes. Heerlijke recepten worden afgewisseld met prachtige sfeerfotografie van Zweden. Van haring-, eier- en rodebietensalade tot kaneelbroodjes en haverkoekjes. Van gevulde koolbladeren tot aardbeientaart en basisrecepten voor snaps, tuinkruidensaus en knäckebröd: dit zijn de Zweedse culinaire toppers die je niet mag missen.

Op zoek naar meer Zweedse boeken? Neem dan een kijkje op de Zweedse schrijvers en boeken pagina.

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver


 Terug