No Image Available

De zussen van Fjällbacka 1

- Deel 1 in De zussen van Fjällback reeks
€9.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: De zussen van Fjällbacka  Schrijver: Åsa Hellberg  Uitgever: Xander Uitgevers  Releasedatum: 9 januari 2024  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Neeltje Wiersma  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– De prachtige roman De zussen van Fjällbacka 1 is het eerste deel in de gelijknamige bestsellerserie van Åsa Hellberg, speelt zich af in de Zweedse kunstplaats Fjällbacka aan het begin van de twintigste eeuw.

We ontmoeten de enigszins verlegen en bedachtzame Anna, die gelukkig kan leunen op haar vastberaden en onbevreesde oudere zus Cornelia. Beiden werken als verpleegkundige, een nieuw beroep dat vrijheid en onafhankelijkheid creëert voor vrouwen.

We volgen de zussen terwijl ze navigeren tussen hun carrière, verboden liefde en onverwachte vriendschap. In hun nieuwe leven lijken de mogelijkheden oneindig, en voelt het alsof al hun dromen zullen uitkomen. Maar het lot beslist anders: wanneer een pijnlijk familiegeheim aan het licht komt, wordt de relatie tussen de zussen op de proef gesteld…

Wat zijn de recensies voor De zussen van Fjällbacka 1?

Dit boek is pas recent uitgekomen in Nederland. Recensies ontbreken dus nog in ons land. Eerder oogstte Hellberg succes met haar Hotel Flanagans-reeks. Dit boek wordt aangeraden voor liefhebbers van Lucinda Riley en Karen Swan.

In Scandinavië verscheen het boek al eerder en kan het op positieve recensies rekenen:

“De vrouwelijke portretten van Åsa Hellberg zijn sterk en levendig en zijn haar signatuur geworden.”
– Bohusläningen

“Het verhaal voelt geloofwaardig aan en ik wil voortdurend weten wat er met Anna en Cornelia gaat gebeuren. Nu ben ik benieuwd hoe Åsa Hellberg verder gaat in de volgende boeken.” 
– Smålandsposten

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Kan je dit boek ook los lezen?

Dit is het eerste deel in een nieuwe reeks van Åsa Hellberg. Je kunt dit boek dus zonder enige probleem losstaand lezen.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De zussen van Fjällbacka 1
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver


 Terug