No Image Available

De wonderlijk lotgevallen van Olle en Lena

€11.95
 Bindwijze: Hardcover  Schrijver: Maria Parr  Leeftijd: Vanaf 9 jaar  Uitgever: Lannoo  Goodreads: 4,40  Releasedatum: 26 mei 2017  Land: Noorwegen  Taal: Nederlands  Translator: Bernadette Custers  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

De wonderlijk lotgevallen van Olle en Lena is een van de beste Scandinavische kinderboeken aller tijden volgens Goodreads lezers.

En toen kon Lena eindelijk loslaten en uit de hemel komen vallen, als een overrijpe appel. Met een zachte plof landde ze. Onmiddellijk braken er twee grote takken van de heg af. Opgelucht zakte ik op het grasveld neer terwijl ik toekeek hoe een razende Lena in de kapotte heg aan het worstelen was met takken en hoeslaken. ‘

Dat was verdorie jouw schuld, Olle!’ zei ze toen ze was opgestaan, zonder één enkel schrammetje. Ja hoor, mijn schuld, dacht ik, maar ik zei niets. Ik was blij dat ze nog leefde. Zoals gewoonlijk.

Olle is ervan overtuigd dat zijn avontuurlijke buurmeisje Lena zijn beste vriendin is. Maar of hij voor háár ook haar beste vriend is?

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor De wonderlijke lotgevallen van Olle en Lena?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt ‘De wonderlijke lotgevallen van Olle en Lena’ een score van 4,40 sterren op een vijfpuntsschaal. Daarmee is het een van de hoogst beoordeelde Scandinavische kinderboeken aller tijden. In totaal brachten meer dan vijfduizend lezers hun stem uit op Goodreads.

In de top van beste Noorse kinderboeken in het Nederlands staat dit boek op plek vier. Twee andere boeken van Maria Parr worden nog hoger beoordeeld, dit zijn: een stormachtig jaar voor Olle en Lena en Tonje en de geheime brief.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De wonderlijk lotgevallen van Olle en Lena
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Noorse boeken

Over de schrijver

Other Books By - Maria Parr


 Terug