No Image Available

De waarheden van mijn moeder

€12.99
 Bindwijze: E-book, Hardcover  Schrijver: Vigdis Hjorth  Uitgever: Ambo Anthos  Goodreads: 3,79  Releasedatum: 11 januari 2024  Land: Noorwegen  Taal: Nederlands  Bestel bij Bol  Bestel bij Libris  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– De waarheden van mijn moeder, de nieuwe roman van de veelgeprezen Noorse schrijver Vigdis Hjorth, is het verhaal van een vrouw die kiest voor zichzelf en die daarmee de band met haar ouders verbreekt. Wat is er nog van hun relatie over als ze elkaar na dertig jaar weer zien?

Johanna was een creatief kind, de lieveling van haar moeder. Toch kiest ze ervoor om het pad te volgen dat haar vader voor haar uitstippelde. Ze trouwt en wordt advocaat. Als ze de Amerikaan Mark ontmoet, spoort die haar aan haar verlangen te volgen om kunstenares te worden. Johanna verlaat haar man en vertrekt naar de Verenigde Staten, waar ze een succesvolle carrière opbouwt met voor haar ouders kwetsend werk. Ze betaalt er een hoge prijs voor: de band met haar ouders wordt verbroken. Nu, dertig jaar later, keert ze terug. Zal ze terugvinden waarnaar ze zo intens verlangt?

De waarheden van mijn moeder van Vigdis Hjorth is een existentiële roman over fundamentele verlangens en teleurstellingen, waarbij de vraag centraal staat hoe het mogelijk is om in het reine te komen met het verleden als toegeven noch opgeven een optie is.

Wat zijn de recensies voor De waarheden van mijn moeder?

De waarheden van mijn moeder kan rekenen op goede recensies.

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt dit boek van lezers een score van 3,79 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan 3.500 lezers beoordeeld.

Ook in de pers kan De waarheden van mijn moeder rekenen op goede recensies:

“Schokkend en medogenloos eerlijk en intelligent. Een explosieve roman!”
– Dagbladet

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Meer boeken uit Noorwegen lezen? Neem dan een kijkje op de Noorse schrijvers boeken pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

de waarheden van mijn moeder
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Noorse boeken

Over de schrijver


 Terug