No Image Available

De onzichtbare echtgenote

€7.99
 Bindwijze: E-book  Schrijver: Leif Davidsen  Releasedatum: 13 mei 2023  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Kor de Vries  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

De onzichtbare echtgenote stond bij zijn verschijnen op nummer 1 in alle Deense bestsellerlijsten.

Wat als je vrouw verdwijnt en je er achter komt dat je niet weet wie ze is? Samen met zijn Russische echtgenote Nathalie gaat Marcus, voormalig marinier, op bootreis. Wanneer ze aanmeren is Nathalie verdwenen.

Geleid door de vraag waar ze is, gaat Marcus naar haar op zoek in Frankrijk, Rusland en zelfs Japan. Maar in plaats van antwoorden lijkt hij enkel meer vragen te vinden. Zo leiden de aanwijzingen die Marcus volgt niet alleen naar zijn vrouw, ze leiden ook naar terroristische bewegingen en stalinistische gevangenkampen.

Al gauw komt Marcus tot het besef dat Nathalie zich nooit helemaal aan hem heeft blootgegeven tijdens hun tienjarige huwelijk. Er is veel dat ze hem niet heeft verteld. Om haar te vinden, moet Marcus niet achterhalen waar ze is, maar wie ze is. Wat is haar ware identiteit en waar is ze in verzeild geraakt?

Dit boek is in 2023 in een nieuwe in het Nederlands vertaalde druk verschenen.

Je bestelt het boek eenvoudig via bovenstaande groene knoppen.

Recensies voor De onzichtbare echtgenote

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze Deense thriller een score van 3,43 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door bijna driehonderd lezers beoordeeld.

In Denemarken stond De onzichtbare echtgenote bij zijn verschijnen op nummer 1 in alle Deense bestsellerlijsten.

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Other Books By - Leif Davidsen


 Terug