No Image Available

Enkele reis Kopenhagen

€4.99
 Bindwijze: E-book  Schrijver: Leif Davidsen  Goodreads: 3,62  Releasedatum: 2 april 2005  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Enkele reis Kopenhagen van Leif Davidsen is een razend spannende Deens thriller.

Een liquidatie voor de ogen van de wereldpers lijkt onvermijdelijk. Internationaal bekende auteur Sara Santanda is op de vlucht voor de Iraanse overheid. Zij loven een beloning van vier miljoen dollar uit aan degene die haar om het leven zal brengen. Een doodvonnis. Ondergedoken in London wordt Sara uitgenodigd om naar Kopenhagen te komen door schrijversorganisatie PEN om deel te nemen aan een persconferentie.

De Deense rechercheur Per Toftlund krijgt de taak haar te beschermen. Op datzelfde moment wordt de Deens-Servische huurmoordenaar Vuk ingehuurd om de schrijfster te vermoorden. Zijn specialiteit is vermomming. Iets wat ervoor zorgt dat hij niet opvalt op de persconferentie; voor Per Toftlund is hij haast ongrijpbaar.

In 2023 is dit boek in een nieuwe druk uitgebracht. De eerste Nederlandse vertaling lag in 2005 voor het eerst in de boekwinkel.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Enkele reis Kopenhagen?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt deze thriller van lezers een score van 3,62 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan tweehonderd lezers beoordeeld.

Dit had de pers over dit boek en Davidsen te zeggen bij het verschijnen:

“Je komt zelden zo’n intelligente thriller van internationale allure tegen.”
– Ekstra Bladet

“Keiharde actie van begin tot eind en een gruwelijk nauwgezette beschrijving van hoe een huurmoordenaar zijn operatie voorbereidt.”
– Weekendavisen

Heb jij dit boek gelezen? Laat in de reacties aan andere lezers weten wat je ervan vindt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

enkele reis kopenhagen leif davidsen
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Other Books By - Leif Davidsen


 Terug