No Image Available

Leo Asker 1 – De bergkoning

- Het eerste deel in de Leo Asker reeks
€7.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Schrijver: Anders de la Motte  Uitgever: The House of Books  Goodreads: 4,18  Releasedatum: 15 oktober 2024  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Hans Kloos  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– ‘Leo Asker 1 – De bergkoning’ is het eerste deel in een nieuwe thrillerreeks van Anders de la Motte.

Rechercheur Leonore Asker staat op het punt leiding te krijgen over de afdeling Ernstige Misdrijven in Malmö. Maar midden in een spraakmakende ontvoeringszaak wordt ze plotseling overgeplaatst naar de afdeling Verloren Zielen – een eenheid voor vreemde cold cases, weggestopt in de kelder van het politiebureau.

Ondanks de vernedering wordt Asker al snel gegrepen door een eigenaardige zaak. Iemand heeft kleine, onheilspellende figuren in een modeltreinbaan geplaatst, en één daarvan lijkt de vermiste vrouw uit een ontvoeringszaak voor te stellen.

Wanneer Askers onderzoek haar naar de wereld van verlaten gebouwen leidt, roept ze de hulp in van urban exploring-fanaat Martin Hill. Samen komen ze erachter dat er in het hart van een berg een zonderlinge vorm van kwaad schuilt.

Je bestelt deze thriller eenvoudig via bovenstaande groene knoppen.

Recensies voor Leo Asker 1: De bergkoning

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze thriller een score van 4,18 sterren op een vijfsterrenschaal. Het boek werd door meer dan 3000 lezers beoordeeld. Met deze score staat De bergkoning in de top van beste Scandinavische thriller boeken aller tijden.

Ook in de Scandinavische pers is men te spreken over deze nieuwe Nesbø thriller:

‘Dit is intelligent en speels entertainment van een zeldzaam hoog niveau’.
– Kapprakt

Kan je Leo Asker 1 ook los lezen?

Alle delen in de Leo Asker reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Dit boek is het eerste deel in de reeks en kan dus zonder enige voorkennis gelezen worden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Leo Asker 1: De bergkoning van Anders de la Motte
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver


 Terug