No Image Available

Zusje van mij

- Hendrik Hedin deel 2
€12.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: Henrik Hedin  Schrijver: Mikaela Bley  Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers  Releasedatum: 4 januari 2024  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Corry van Bree  Bestel bij Bol  Bestel bij Libris  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– Zusje van mij is het tweede deel in de thriller serie Henrik Hedin van de Zweedse schrijfster Mikaela Bley. Het verjaardagsdiner bij de rijke familie Gyldenstedt loopt bijna ten einde. Koffie en een digestiefje worden geserveerd in de salon terwijl er opeens dikke rook kronkelt tussen de gasten. Het vuur verspreidt zich snel in de vier meter lange Skåne-boerderij buiten Malmö. De achttienjarige Märtha wordt uit de vlammen gehaald en het leven van de familie Gyldenstedt staat op zijn kop als ze beseffen dat hun jongste dochter dood is. Vermoord.

Rechercheurs Henrik Hedin en Leia Kaplan van de politie in Malmö zijn betrokken bij het moordonderzoek en ontrafelen een diep begraven waarheid die gedurende jaren van stilte en angst verborgen is gebleven – en die zich uitstrekt tot ver buiten de toegangspoort en de glooiende koolzaadvelden in het zuid-Zweedse landschap.

Je bestelt Zusje van mij eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Zusje van mij?

Dit boek is pas recent uitgekomen in Nederland. Recensies ontbreken dus nog in ons land.

In Scandinavië verscheen het boek al eerder en kan het op positieve recensies rekenen. Zo schrijft een Zweedse krant:

“Het tempo ligt hoog en Mikaela Bley jongleert vakkundig met de perspectieven van de verschillende mensen, en het is lange tijd buitengewoon spannend.” 
– Dagens Nyheter

De schrijfster zegt zelf over dit boek tegen Boktugg:

“Dit is het beste boek dat ik heb geschreven. Het is een ingewikkeld verhaal met veel puzzels. Drie verschillende puzzels. Drie verschillende levens moeten met elkaar verweven zijn.” 
– Mikaela Bley

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Kan je Henrik Hedin 2 ook los lezen?

Dit tweede deel in de Hendrik Hedin reeks kan je ook los lezen.

Als je het eerste deel ook leest, geeft je dit wel meer achtergrondinformatie over de karakters. Dit verrijkt de leeservaring.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Zusje van mij
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver


 Terug