No Image Available

Louise Rick 11 – De stille weduwe

- Het elfde deel in de Louise Rick reeks
€11.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: Louise Rick  Schrijver: Sara Blaedel  Uitgever: The House of Books  Goodreads: 3,87  Releasedatum: 16 mei 2024  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Maaike van Hassel  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

Louise Rick 11 – De stille weduwe is het elfde deel in een thriller reeks van Sara Blaedel.

De politie van Funen vraagt assistentie van Louise Rick en de pas opgerichte mobiele opsporingsunit bij het oplossen van de moord op een hoteleigenaresse. Tijdens het uitkammen van het hotel vindt Louises team iets wat ze op geen enkele manier kunnen plaatsen in de moordzaak waarmee ze geconfronteerd worden… Tegen haar zin moet Louise hulp vragen aan Eik Nordstrøm van de afdeling Opsporing. De twee hebben elkaar niet meer gezien sinds ze uit elkaar gingen op een strand in Thailand.

Ook Louises vriendin, journaliste Camilla Lind raakt betrokken bij het onderzoek als ze een artikel wil schrijven over een jongen die een half jaar eerder overleed. Tijdens haar research stuit ze op belangrijke informatie waar Louise en de politie niets vanaf weten. Ze moeten de handen ineenslaan om de zaak tot een goed einde te brengen

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Louise Rick 11 – De stille weduwe?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt dit boek goede recensies. Deze thriller kan daar rekenen op een score van 3,87 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd daar beoordeeld door bijna duizend lezers.

Kan je Louise Rick 11 – De stille weduwe ook los lezen?

Dit is het elfde deel in de serie en kan ook gelezen worden zonder voorkennis. Wel geeft het lezen van de eerdere delen je meer achtergrondinformatie wat het leesplezier vergroot.

Op zoek naar meer spanning? Hier vind je meer Scandinavische thrillers.

Heb jij dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Louise Rick 11 - De stille weduwe van Sara Blaedel
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver


 Terug