No Image Available

De sleutel 1 – Ik zal de sleutel vinden

- Het eerste deel in de De sleutel reeks
€8.99
 Bindwijze: E-book, Hardcover  Series: De sleutel  Schrijver: Alex Ahndoril (Lars Kepler)  Uitgever: Cargo  Goodreads: 2,92  Releasedatum: 23 april 2024  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Edith Sybesma  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

De sleutel 1 – Ik zal de sleutel vinden is het eerste deel in een thriller reeks van Alex Ahndoril. Deze naam komt je misschien niet bekend voor, maar dit is niemand minder dan het schrijversduo achter de naam Lars Kepler. Het echtpaar Ahndoril schrijft voor hun nieuwste boek nu onder hun eigen achternaam.

Privédetective Julia Stark krijgt onaangekondigd bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote familievergadering op zijn landgoed heeft hij op zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede man, vastgebonden en met een zak over zijn hoofd.

Per Günter heeft geen idee waar de foto vandaan komt en wie de man op de foto is, en hij wil Stark Detectivebureau inhuren om hierachter te komen voordat de politie zich ermee gaat bemoeien. Julia vraagt haar ex-man Sidney Mendelson om vrij te nemen van zijn baan bij de politie om haar te helpen bij het onderzoek. Julia en Sidney worden als gasten verwelkomd op het weelderige landgoed, en ontmoeten de familieleden, die stuk voor stuk bij de moord betrokken zouden kunnen zijn.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor De sleutel 1 – Ik zal de sleutel vinden?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt dit boek geen geweldige recensies. Deze thriller kan daar rekenen op een score van 2,92 sterren op een vijfpuntsschaal.

Kan je De sleutel 1 – Ik zal de sleutel vinden ook los lezen?

Dit is het eerste deel in de serie en kan dus sowieso zonder enige voorkennis gelezen worden. Ook voor vervolgboeken is de verwachting dat ze los van elkaar gelezen kunnen worden.

Op zoek naar meer spanning? Hier vind je meer Scandinavische thrillers.

Heb jij dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De sleutel 1 - Ik zal de sleutel vinden van Alex Ahndoril
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver


 Terug