No Image Available

Duivelsgreep

€24.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Schrijver: Lina Wolff  Uitgever: Atlas Contact  Goodreads: 3,40  Releasedatum: 11 april 2024  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: J. Middelbeek-Oortgiesen  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

Duivelsgreep is een krankzinnig verhaal van wederzijdse obsessie en machtsspel van de Zweedse schrijfster Lina Wolff.

Een Zweedse vrouw arriveert in Florence, waar alles haar vreemd en overweldigend lijkt. De terracotta daken, de kerktorens, de verliefde stellen op straat. De man voor wie ze haar vorige leven heeft opgegeven is dik en lelijk, en misschien vragen de mensen zich af wat iemand zoals zij met iemand zoals hem te zoeken heeft. Maar het kan haar niets schelen. Het duurt niet lang voordat de jaloezie oplaait, en die is geheel wederzijds. Pas later zal ze zich afvragen wanneer ze haar grip op hem kwijt is geraakt. Wanneer hij zijn greep onherroepelijk op haar heeft verstevigd. Zijn duivelsgreep.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Duivelsgreep?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Duivelsgreep een score van 3,40 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd daar door meer dan 1.400 lezers beoordeeld.

“Met haar vijf boeken heeft Lina Wolff een geheel eigen kamer voor zichzel gecreëerd in de Zweedse Nationale bibliotheek. Je betreedt deze op eigen risico. 
– Expressen

Op zoek naar meer mooie Scandinavische boeken? Hier vind je meer Scandinavische schrijvers en hun boeken.

Heb jij dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Duivelsgreep Lina Wolff
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver


 Terug