No Image Available

De kracht van ADHD

€12.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Schrijver: dr. Anders Hansen  Uitgever: Lev.  Goodreads: 3,80  Releasedatum: 3 april 2024  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Perpetua Uiterwaal  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– In De kracht van ADHD leert psychiater Anders Hansen, die ook ADHD heeft, hoe je van deze diagnose een kracht kunt maken en hoe je met de negatieve aspecten omgaat, of het nu voor jezelf is of voor je kind.

Ken jij iemand die heel gedreven, creatief, onverschrokken, leergierig, flexibel en ondernemend is en veel doorzettingsvermogen heeft? Misschien ben je dit zelf wel?

Deze positieve eigenschappen zijn typisch voor mensen met ADHD: een aandoening die over het algemeen wordt gezien als een ‘probleem’. Deze gedeeltelijk erfelijke eigenschappen waren echter essentieel voor het voortbestaan van onze voorouders.

Mensen die niet de energie hadden om te jagen of zich niet konden hyperfocussen op de savanne, stierven van de honger of werden zelf een prooi.Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor De kracht van ADHD?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt dit boek een score van 3,80 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door bijna vierhonderd lezers beoordeeld.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Meer non-fictie boeken uit Scandinavië vind je op de Scandinavische schrijvers boeken pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De kracht van ADHD Anders Hansen
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver


 Terug